DRINKSBAR/PREMIXER

EasyDrinks har udviklet en række drinksbar/premixer, til drinks dispenser systemer, der kan fastmonteres, i en bar eller i en rullebar. En drinksbar/premixer som er lavet som rullebar har en længde på 150 cm og kan indeholde to haner, med fadøl, vand eller drink mix, efter eget valg. Alle rulle drinks og premixer-bar kan lejes og leveres på adressen.

Yderligt er vi leverandør af alt indenfor Øl og spiritus til indkøbspriser.. Ja du læste rigtigt, til indkøbspriser.

BARCARDI rom logo
Tuborg Classic label

Skal vi holde Jeres julefrokost?


Hurtig betjening

Lej krus og kander

Ingen spild på spiritus

Lej borede, stol og tallerkner


Smirnoff logo
Grøn Tuborg label

Drinksbar/premixer – rullebar eller fastbar?

EasyDrinks drinks rullebar indeholder alt hvad der skal bruges i fadøls/drinks systemet. Drinksbaren indeholder et kølesystem og de fustager, der skal bruges til de to haner til drinks eller fadøl. Vi har med vilje designet rulle drinksbaren, så der kun er to haner på hver drinksbar, så der ikke står alt muligt og roder. Yderligt giver drinks rullebordet mulighed for at bevæge sig frit, sprede drinksbarer over et større område og betjente gæster på flere lokationer og stedet. Det er især nyttigt til at skabe en interaktiv oplevelse for dine gæster.

Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.

Nedenunder ses en premix drinks system fra GEDULGT i Ålborg. Den elegante hane inde holder 4 forskellige drinks mix. Det er de mest efterspurgte drinks, der er på hver hane. Hanen styres med en knap. Et tryk på kappen og en Astronaut er fyldt i glasset på 7 sekunder.

Drinks læsning fra GEDULGT i Ålborg

Få et tilbud!!

Skriv i nedenstående formular hvad du ønsker tilbud på og vi kontakter dig hurtigst muligt!
  EasyDrinks – Vi gør det nemt

  Fordele ved en rullende drinksbar/premix fra EasyDrinks?

  EasyDrinks levere en rullende drinksbar/premix, der kan blande spiritus eller alkoholholdige drikkevarer, der hvor kunden ønsker en station/drinksbar/premix. EasyDrinks systemer bruges almindeligvis i barer, restauranter og andre virksomheder til at automatisere processen med at blande og udskænke drikkevarer, det vi kalder premix. EasyDrinks rullebar, giver mulighed for selv at vælge hvad der skal være på hanerne og for blandede drinks baseret på velsmagende opskrifter, så der spares tid og blandingen vil være konsistent. EasyDrinks premix drinks dispenser system giver en lang række fordele.

  • Du kan bruge din egen spiritusleverandør.
  • Fleksibel løsning uden pladsbegrænsninger – en rullebar kan flyttes rundt i lokalet alt efter behov.
  • Mulighed for at have flere satellit drinksbare rundt omkring i lokalet. Det giver gæsterne en bedre oplevelse og gæsterne skal ikke stå i kø for at få en drink eller en øl.
  • Du får mindre spild og kan selv bestemme styrken på dine drinks i drinksbaren.
  • Der skal ikke tænkes på rengøring af rulle drinksbaren efter brug.
  • Vi har erfaring og rådgiver gerne.

  Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.