FADØL, DRINKS OG BARUDSTYR TIL MESSER

EasyDrinks er en pålidelig og professionel partner, når det kommer til at udlejning af  drikkevareløsninger som fadøls anlæg og drinks dispensere til messer uanset om det er i Nordjylland, Midtjylland eller Sydjylland. EasyDrinks  på kvalitet, bekvemmelighed og tilpassede løsninger til messestande.

Yderligt er vi leverandør af alt indenfor Øl og spiritus til indkøbaspriser.. Ja du læste rigtigt, til indkøbspriser.

To fyldte fadøl med skum

Your Content Goes Here

Tuborg Classic label

Skal vi holde Jeres julefrokost?


Hurtig betjening

Lej krus og kander

Ingen spild på spiritus

Lej borede, stol og tallerkner


To multi barhaner monteret i en cocktailbar

Your Content Goes Here

Grøn Tuborg label

Hvad kan EasyDrinks gøre for Jeres messe?

EasyDrinks gør det nemt at have fadøl og premix drinks med til messer. Vi leverer rulleborde eller systemer der kan spændes fast på jeres desk, bord eller reception. Alt er skjult i rullebordet, som hver kan have to haner med fadøl eller premix som eksempelvis Astronaut. Hver rullebord, som er perfekt til messer, indeholder kølesystem og to fustager. Rullebordene til messer er på hjul og er lige til at køre ind og kan flyttes rundt efter behov. Fadølshanerne fås i to versioner, den klassiske med tap håndtag og en ny moderne version med trykknap, der fylder glasset op i et lavere tempo, så øllet ikke skummer.

I vælger selv hvad der skal på af fadøl i hanerne og med vores band selv fustage system, kan i selv bestemme indholdet af de drinks i vil servere for Jeres kunder

Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.

Få et tilbud!!

Skriv i nedenstående formular hvad du ønsker tilbud på og vi kontakter dig hurtigst muligt!
  Udlejning af genbrugs glas og kander mm til messer.

  Udover at kunne leje fadølsanlæg til messer, er det også muligt at leje genbrugskrus/kander, vinglas, tallerkener og bestik. Fordelen bed genbrugskrus er at EasyDrinks leverer xx antal krus, som i efter brug pakker tilbage de plastkasser de kom i. Vi vasker de kasser op, som er åbnet, men I betaler ikke for de genbrugskrus der ikke er brugt.

  1. Planlæg tidligt: Start planlægningen af udlejningen af genbrugsglas og kander i god tid, gerne flere måneder før messen, så du har tid til at organisere alt.
  2. Promover miljøvenlig tilgang: Gør det klart for festdeltagerne, at du har valgt at bruge genbrugs glas og kander for at minimere affald og reducere miljøpåvirkningen. Dette kan også øge bevidstheden om genbrug og bæredygtighed.
  3. Sikkerhed: EasyDrinks tilbyde plastikglas som alternativ til plastik genbrugskrus og glas, perfekt til en større fest med mange mennesker.
  4. Retur og rengøring: Efter festen skal du sørge for at indsamle alle genbrugte krus/glas og kander. EasyDrinks står for rengøring af genbrugskrus og kander.
  5. Alle EasyDrinks genbrusgrunds og kander er godkendt til fødevarebrug.

  Her er nogen af fordelene ved at bruge EasyDrinks under messer:

  1. Her er nogle af fordelene ved at bruge EasyDrinks under messer:

   EasyDrinks tilbyder at i får alt omkring Fadølsanlæg, drinks-dispensersystemer, selve fadøl, drinks premix og genbrugskrus mm et sted fra.

   Easydrinks tilbyder også fadøl og spiritus til indkøbspris.

   Udover drikkevarer tilbyder Easydrinks også udlejning af glas og kander, hvilket kan være nyttigt ftil messer, da EasyDrinks vasker genbrug krusene mm op efter messen.

   EasyDrinks er uafhængige af leverandører, hvilket kan betyde, at de ikke er bundet til specifikke leverandører og derfor kan i på messen tilbyde et bredere udvalg af drikkevarer.

   EasyDrinks tilbyder premix drinksopskrifter, hvilket kan være nyttigt for messekunden, der ønsker at skabe unikke drikkevarer til deres begivenheder.

   EasyDrinks opererer i Nordjylland, Midtjylland og Sydjylland og er dermed tilgængelige for kunder i disse områder.

   EasyDrinks tilbyder høj kvalitet rulleborde og fustager, der sikrer, at drikkevarerne forbliver friske, kølige og velsmagende.

   Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.