JUICEPRESSER

Med en appelsin/juicepresser fra EasyDrinks.dk får du frisk og lækker appelsinjuice, som smager himmelsk. Perfekt til morgenbordet, til frokosten eller til forfriskende drinks om aftenen. En appelsinpresser fra EasyDrinks.dk er et sundere alternativ til f.eks. slush ice og sodavand. Husk at appelsiner ikke bare er appelsiner, derfor anbefaler EasyDrinks.dk at I køber appelsiner med fra EasyDrinks, så I er sikre på at størrelse passer til maskinen og aat appelsinen har den rette sødme..

Yderligt er vi leverandør af alt indenfor fadøl og spiritus til indkøbspriser.. Ja du læste rigtigt, til indkøbspriser.

juicepresser
Smirnoff logo

Skal vi holde Jeres julefrokost?


Hurtig betjening

Lej krus og kander

Ingen spild på spiritus

Lej borede, stol og tallerkner


Drinks læsning fra GEDULGT i Ålborg

Juicepresseren giver dig frisk og lækker appelsinjuice, som smager himmelsk

Friskpresset appelsinjuice er perfekt til morgenbordet, til frokosten eller til forfriskende drinks om aftenen. Frisk appelsinjuice fra en juicepresser, er det sunde alternativ til eksempelvis slush ice og sodavand.

Tryk på en knap og du får et glas friskpresset appelsinjuice, fra EasyDrinks juicepresser. Så længe der er appelsiner i kurven, skal du ikke røre en finger, ud over at trykker på knappen – Alt klares herefter automatisk. Leder du efter et sundere alternativ til kunstige drikke som slush ice og sodavand, så er leje af en appelsinpresse fra EasyDrinks den perfekte løsning for dig. Uanset om det er til dit morgenbord, frokost eller til forfriskende drinks om aftenen, kan en appelsinjuice fa en af EasyDrinks juicepresser, være et godt supplement til din fest. Med blot et tryk på en knap kan du nyde et glas friskpresset appelsinsaft eller en forfriskende Vodka/Juice.

Skal du afholde et større arrangement eller event og mangler et festligt indslag, der kan forbedre den positive oplevelse? Så er en juicebar til dit event lige noget for dig!

Med fokus på sundhed og sunde alternativer, er det oplagt at tilbyde dine gæster muligheden for at leve sundere. EasyDrinks juicepresser kan slukke tørsten ved at servere sunde juice, smoothies og frisk frugt. Vi har mange års erfaring og har forbedret vores koncept for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder både udendørs og indendørs løsninger, så du kan vælge den der passer bedst til dit event. Uanset hvad du vælger, vil dine gæster få de samme velsmagende drikkevarer og sunde snacks.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175, så vi sammen kan skabe et fantastisk arrangement. Vi glæder os til at høre fra dig

Få et tilbud!!

Skriv i nedenstående formular hvad du ønsker tilbud på og vi kontakter dig hurtigst muligt!