FADØLSBAR TIL BYFESTER

EasyDrinks har Danmarks bedste fadøl og drinks løsning til byfester og sportsfester. Easy Drinks er leveringsdygtig i færdige fadølsbar der er lige til at sætte op, eller der kan monteres på bordet eller eksisterende barudstyr. 

Yderligt er vi leverandør af alt indenfor Øl og spiritus til indkøbspriser.. Ja du læste rigtigt, til indkøbspriser.

To fyldte fadøl med skum

Your Content Goes Here

Tuborg Classic label

Skal vi holde Jeres julefrokost?


Hurtig betjening

Lej krus og kander

Ingen spild på spiritus

Lej borede, stol og tallerkner


To multi barhaner monteret i en cocktailbar

Your Content Goes Here

Grøn Tuborg label

Den perfekte drinks og fadølsbar der gør Jeres byfest til en succes

EasyDrinks levere flere fadøl og drinks løsningere. Vi er ikke gift med nogen fadølsbar leverandør, der giver jer handlefrihed til at vælge den fadølsleverandør som ønsker der skal levere øl til jeres byfest. EasyDrinks smarte premixer system, giver jer mulighed for at have lækre og farverige drinks på menuen. Alt er formixet og premix dispenser systemet hælder en drinks op i en genbrugskrus, ved et tryk på en knap. Byfesten står selv for at blande de drinks de vil sælge. EasyDrinks har en vis ekspertise og har en historie der fortæller hvilke drinks der sælger, og EasyDrinks er selvfølgelig behjælpelig med de drinksopskrifter der sælger.

EasyDrinks sæter en eller flere ind i hvordan premixsystemet virker. Det er nemt at arbejde med og de medfølgende drinksopskrifter gør det nemt at komme i gang. Vi er ikke gift med nogen leverandører, så her kan I bruge jeres egen leverandør eller købe spiritus igennem EasyDrinks til indkøbspris. Med EasyDrinks premix system og fadølsbar, kan byfesten designe jeres alkoholprocent, så den passer til en alkohol ansvarlig profil uden det går ud over byfestens indtjening.

Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.

EasyDrinks tilbyder også udlejning af genbruskrus/glas og Kander. EasyDrinks kommer med det hele og står for opvasken af alle de indsamlede genbrugskrus og kander. EasyDrinks er med til at give jeres byfest en græn profil, hvor alle glas genbrugs, uden det koste mere end brug af engangs glas.

Fadøls og drinks anlæg til Byfester

 • Fadøl og drinks anlæg til manuel servering
 • Fadøl og drinks anlæg til automatisk servering
 • Premixer system – pre blande byfestens egen drinks
 • Systemerne er designet, så det er ikke er spild når der skiftes fustager.
 • EasyDrinks fadøl og drinks systemer giver bedre indtjening.
 • Vi kommer med alt
 • Der skal ikke investeres i eget udstyr.

Få et tilbud!!

Skriv i nedenstående formular hvad du ønsker tilbud på og vi kontakter dig hurtigst muligt!
  Giv din byfest en bedre likviditet med en fadølsbar fra EasyDrinks

  EasyDrinks er medvirkende til at jeres byfest får “bedre likviditet”. Det betyder EasyDrinks fokuserer på at forbedre byfestens økonomiske situation ved at øge indtjeningen eller reducere omkostningerne.

  Samlet set kan EasyDrinks tilbyde en bred vifte af drikkevarer, inklusive fadøl, cocktails og udlejning af drikkevarer relateret udstyr som glas og kander. EasyDrinks giver byfesten en vis fleksibilitet og mulighed for at tilpasse øl og drinks til byfestens behov og præferencer.

  Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@easydrinks.dk og telefon 4054 5175.